Traffic Alerts
HEADLINES
Lekkerste patats
08:25 (GMT+2) Sat, 24 Mar 2012
Lekkerste patats | News Article

500 g patats, geskil en in blokkies gesny
1 x 400 g-rol gekoopte skilferkorsdeeg, ontdooi
1 koppie bruinsuiker
1 koppie room
1 teelepel karamelgeursel (opsioneel)

Voorverhit die oond tot 180 ºC en smeer ’n reghoekige oondbak. Kook die patats in ’n bietjie soutwater tot net sag en dreineer. Druk die patats fyn. Rol die deeg op ’n meelbestande oppervlak uit en plaas in die oondbak. Skep die patats op die een helfte van die deeg en vou met die ander helfte toe. Knyp die randjies met jou vingerpunte saam om die deeg te seël. Meng die suiker, room en geursel en gooi oor die deeg. Bak 30 minute tot goudbruin en gaar.
 


Related Articles:

Rottweiler viciously attacks three-year-old boy in front of maid
Heidedal trio reaching for footballing greatness
Free State videographer highlights severe water crisis in QwaQwa in Mini-Documentary
Tributes to Peter Nthwane & one of his last interviews recorded interviews before his passing
OFM's mascot, Oscar, showing off his crazy dance moves at a Hit Mobile activation
Anti-euthanasia protesters say no to assisted suicide outside the Supreme Court of Appeal
Luck changes for unemployed Master’s graduate
Vrystaatse pyporrelis van 90 jaar lewer sprankelende
VIEW ALL VIDEOS
VIEW OUR YOUTUBE CHANNEL