Traffic Alerts
HEADLINES
Lekkerste patats
08:25 (GMT+2) Sat, 24 Mar 2012

500 g patats, geskil en in blokkies gesny
1 x 400 g-rol gekoopte skilferkorsdeeg, ontdooi
1 koppie bruinsuiker
1 koppie room
1 teelepel karamelgeursel (opsioneel)

Voorverhit die oond tot 180 ºC en smeer ’n reghoekige oondbak. Kook die patats in ’n bietjie soutwater tot net sag en dreineer. Druk die patats fyn. Rol die deeg op ’n meelbestande oppervlak uit en plaas in die oondbak. Skep die patats op die een helfte van die deeg en vou met die ander helfte toe. Knyp die randjies met jou vingerpunte saam om die deeg te seël. Meng die suiker, room en geursel en gooi oor die deeg. Bak 30 minute tot goudbruin en gaar.
 



Related Articles:
Entertainment News 03 May 2016
Not in my name - says MEC
Feature: World Asthma Day
Proteas nou sesde in die wêreld
Bob Hewitt appèluitspraak voorbehou

Posted on: 03 May 2016
<a href="http://iono.fm/e/284689">Content hosted by iono.


Posted on: 03 May 2016

Benz Mabengwane from Mafikeng campus speaks to OFM
Violence erupts at UFS
Violence erupts at UFS
Video: Violence UFS campus
Video: Burning CR Swart on UFS
Video 2: Burning CR Swart statue
Clash at Shimla Park at UFS, Bloemfontein
UFS argument
VIEW ALL VIDEOS
VIEW OUR YOUTUBE CHANNEL