Traffic Alerts
HEADLINES
Lekkerste patats
08:25 (GMT+2) Sat, 24 Mar 2012

500 g patats, geskil en in blokkies gesny
1 x 400 g-rol gekoopte skilferkorsdeeg, ontdooi
1 koppie bruinsuiker
1 koppie room
1 teelepel karamelgeursel (opsioneel)

Voorverhit die oond tot 180 ºC en smeer ’n reghoekige oondbak. Kook die patats in ’n bietjie soutwater tot net sag en dreineer. Druk die patats fyn. Rol die deeg op ’n meelbestande oppervlak uit en plaas in die oondbak. Skep die patats op die een helfte van die deeg en vou met die ander helfte toe. Knyp die randjies met jou vingerpunte saam om die deeg te seël. Meng die suiker, room en geursel en gooi oor die deeg. Bak 30 minute tot goudbruin en gaar.
 


Related Articles:

Brebner marches against violence on women and children
New Mangaung Mayor is officially sworn in
Bloemfontein students have their say on possible fee increases
Parents of Bloemfontein learner that got assaulted by his teacher talk out
Pet Action Group to care for pets
Bloemfontein teacher roughs up grade 7 learner
Actor Dean Balie treats us to a song
94 Bophelo House Community Healthworkers now wait on the Bloemfontein High Court judgement
VIEW ALL VIDEOS
VIEW OUR YOUTUBE CHANNEL