Traffic Alerts
HEADLINES
Lekkerste patats
08:25 (GMT+2) Sat, 24 Mar 2012

500 g patats, geskil en in blokkies gesny
1 x 400 g-rol gekoopte skilferkorsdeeg, ontdooi
1 koppie bruinsuiker
1 koppie room
1 teelepel karamelgeursel (opsioneel)

Voorverhit die oond tot 180 ºC en smeer ’n reghoekige oondbak. Kook die patats in ’n bietjie soutwater tot net sag en dreineer. Druk die patats fyn. Rol die deeg op ’n meelbestande oppervlak uit en plaas in die oondbak. Skep die patats op die een helfte van die deeg en vou met die ander helfte toe. Knyp die randjies met jou vingerpunte saam om die deeg te seël. Meng die suiker, room en geursel en gooi oor die deeg. Bak 30 minute tot goudbruin en gaar.
 


Related Articles:

Central University of Technology students shut down the campus
Tributes to Mandoza - Farewell messages from fans.
Central University of Technology Students deliberate #Fees2017 participation
UFS students getting kicked out of exam hall by Fees Must Fall protestors
Heidedal artists getting ready for braai day
UFS PhD student uses her research to transform Jagersfontein community
Wayde van Niekerk receives hero's welcome in Bloemfontein
Wayde van Niekerk is welcomed DA representatives at his Bloemfontein home
VIEW ALL VIDEOS
VIEW OUR YOUTUBE CHANNEL