Traffic Alerts
HEADLINES
Lekkerste patats
08:25 (GMT+2) Sat, 24 Mar 2012

500 g patats, geskil en in blokkies gesny
1 x 400 g-rol gekoopte skilferkorsdeeg, ontdooi
1 koppie bruinsuiker
1 koppie room
1 teelepel karamelgeursel (opsioneel)

Voorverhit die oond tot 180 ºC en smeer ’n reghoekige oondbak. Kook die patats in ’n bietjie soutwater tot net sag en dreineer. Druk die patats fyn. Rol die deeg op ’n meelbestande oppervlak uit en plaas in die oondbak. Skep die patats op die een helfte van die deeg en vou met die ander helfte toe. Knyp die randjies met jou vingerpunte saam om die deeg te seël. Meng die suiker, room en geursel en gooi oor die deeg. Bak 30 minute tot goudbruin en gaar.
 



Related Articles:
Moody’s cuts Britain’s credit rating outlook to "negative"
Another tree has fallen - RIP Adam Small
National Action Plan to combat racism hosted in Bloemfontein
Some NC companies still not complying with labour legislation
Eskom in wage negotiations with unions

Benz Mabengwane from Mafikeng campus speaks to OFM
Violence erupts at UFS
Violence erupts at UFS
Video: Violence UFS campus
Video: Burning CR Swart on UFS
Video 2: Burning CR Swart statue
Clash at Shimla Park at UFS, Bloemfontein
UFS argument
VIEW ALL VIDEOS
VIEW OUR YOUTUBE CHANNEL