Babbelgum vir die Siel
Hemelse steak─── 08:46 Sat, 19 Jul 2014
(resep deur Eugene-Joshua Mouton)
Bestanddele:
1 kg tenderised steak (sny in stukke)
Meng meel met speserye van jou keuse en rol die steak in die mengsel.
2 uie, in dun skywe gesny
1 bakkie sampioene, in skywe gesny
Pak lae om die beurt van vleis, uie en sampioene in 'n oondvaste bak
Meng saam:
200 ml melk,
250 ml room,
1 eetlepel worcester sous
1 eetlepel blatjang
1 eetlepel tamatiesous,
1 pakkie wit uiesoppoeier
Meng goed en gooi oor vleis in bak. Strooi 1 koppie gerasperde kaas bo-oor en bedek met foelie of maak toe met deksel. Bak vir 60 - 90 minute by 160 ºC.
Bestanddele:
1 kg tenderised steak (sny in stukke)
Meng meel met speserye van jou keuse en rol die steak in die mengsel.
2 uie, in dun skywe gesny
1 bakkie sampioene, in skywe gesny
Pak lae om die beurt van vleis, uie en sampioene in 'n oondvaste bak
Meng saam:
200 ml melk,
250 ml room,
1 eetlepel worcester sous
1 eetlepel blatjang
1 eetlepel tamatiesous,
1 pakkie wit uiesoppoeier
Meng goed en gooi oor vleis in bak. Strooi 1 koppie gerasperde kaas bo-oor en bedek met foelie of maak toe met deksel. Bak vir 60 - 90 minute by 160 ºC.